Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Grawe va administra si pensii facultative

Autor: Conso |

Publicat in: Pensii

 

Grawe Pension Services si-a facut publica intentia de a intra si pe piata pensiilor facultative, ca urmare a rezultatelor incurajatoare obtinute in zona pensiilor obligatorii.
 
 “Modul in care s-a derulat intreaga activitate pe pilonul II si rezultatele echilibrate obtinute intr-un mediu de competitie acerba ne incurajeaza sa continuam”, se arata in comunicatul oficial.
 
Si piata pensiilor facultative incepe sa fie mai concurentiala, daca avem in vedere ca pana in prezent Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private  a autorizat peste 11.000 de agenti de marketing.

Alte articole din Pensii

Pensii

Format nou pentru transmiterea petitiilor online la ASF

Clientii nemultumiti de relatia cu asiguratorul, cu administratorul pensiei private sau cu cel al investitiei pe piata de capital au la dispozitie o noua modalitate de transmitere a reclamatiilor. Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a lansat, in acest scop, un nou portal electronic pentru o mai buna instrumentare a petitiilor online. Citeste mai mult

Aplicatie pentru cei care nu stiu la ce fond de pensii contribuie

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat lansarea unei aplicatii online prin care participantii la fondurile de pensii obligatorii administrate privat, Pilonul II, pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati. Aplicatia poate fi accesata atat de pe desktop, cat si de pe telefoane mobile. Citeste mai mult

Facebook