Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Grawe va administra si pensii facultative

Autor: Conso |

Publicat in: Pensii

 

Grawe Pension Services si-a facut publica intentia de a intra si pe piata pensiilor facultative, ca urmare a rezultatelor incurajatoare obtinute in zona pensiilor obligatorii.
 
 “Modul in care s-a derulat intreaga activitate pe pilonul II si rezultatele echilibrate obtinute intr-un mediu de competitie acerba ne incurajeaza sa continuam”, se arata in comunicatul oficial.
 
Si piata pensiilor facultative incepe sa fie mai concurentiala, daca avem in vedere ca pana in prezent Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private  a autorizat peste 11.000 de agenti de marketing.

Alte articole din Pensii

Pensii

De ce ar trebui Guvernul sa majoreze contributia la Pilonul II de pensii?

Intentia Guvernului de a ingheta contributiile la Pilonul II de pensii in 2017 nemultumeste Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR). Organizatia solicita majorarea contributiei, conform legii, si argumenteaza aceasta solicitare cu rezultatele inregistrate de fondurile de pensii de la infiintare pana in prezent. Citeste mai mult

Contributia la Pilonul II ingheata la nivelul din 2016

Contributiile la Pilonul II de pensii raman la 5,1% pentru intregul an 2017, potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta. Fostul Executiv a anuntat, in luna decembrie, inghetarea contributiei pentru primele doua luni din acest an, lasand decizia pentru restul anului pe seama noului Cabinet. Citeste mai mult

Facebook