Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Grawe va administra si pensii facultative

Autor: Conso |

Publicat in: Pensii

 

Grawe Pension Services si-a facut publica intentia de a intra si pe piata pensiilor facultative, ca urmare a rezultatelor incurajatoare obtinute in zona pensiilor obligatorii.
 
 “Modul in care s-a derulat intreaga activitate pe pilonul II si rezultatele echilibrate obtinute intr-un mediu de competitie acerba ne incurajeaza sa continuam”, se arata in comunicatul oficial.
 
Si piata pensiilor facultative incepe sa fie mai concurentiala, daca avem in vedere ca pana in prezent Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private  a autorizat peste 11.000 de agenti de marketing.

Alte articole din Pensii

Pensii

De ce nationalizarea Pilonului II nu este posibila?

Sumele acumulate in conturile individuale de Pilon II (pensii obligatorii administrate privat) nu pot fi confiscate, pentru ca reprezinta proprietate privata. Cu toate acestea, statul poate trece administrarea acestora din privat la stat. Totusi, presedintele ASF, Misu Negritoiu, sustine ca aceasta masura nu este rentabila pentru stat. Citeste mai mult

Exista riscul nationalizarii pensiilor private obligatorii?

Situatia sistemului de pensii private obligatorii din Romania (Pilonul II) este intens dezbatuta in aceste zile, pe fondul reluarii discutiilor cu privire la riscul ca acesta sa fie desfiintat, iar sumele colectate in conturile clientilor nationalizate. Citeste mai mult

Facebook