Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Grawe va administra si pensii facultative

Autor: Conso |

Publicat in: Pensii

 

Grawe Pension Services si-a facut publica intentia de a intra si pe piata pensiilor facultative, ca urmare a rezultatelor incurajatoare obtinute in zona pensiilor obligatorii.
 
 “Modul in care s-a derulat intreaga activitate pe pilonul II si rezultatele echilibrate obtinute intr-un mediu de competitie acerba ne incurajeaza sa continuam”, se arata in comunicatul oficial.
 
Si piata pensiilor facultative incepe sa fie mai concurentiala, daca avem in vedere ca pana in prezent Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private  a autorizat peste 11.000 de agenti de marketing.

Alte articole din Pensii

Pensii

Exista riscul nationalizarii pensiilor private obligatorii?

Situatia sistemului de pensii private obligatorii din Romania (Pilonul II) este intens dezbatuta in aceste zile, pe fondul reluarii discutiilor cu privire la riscul ca acesta sa fie desfiintat, iar sumele colectate in conturile clientilor nationalizate. Citeste mai mult

Pensia privata, din nou in pericol de nationalizare

Nationalizarea pensiilor private obligatorii revine in discutie dupa ca, de doi ani incoace, contributia la acest sistem a fost aproape inghetata. Anul trecut, majorarea a fost de doar 0,1 puncte procentuale, la 5,1%, desi in 2016 ar fi trebuit sa ajunga la 6% din salariul brut, iar anul acesta a fost mentinuta la acelasi nivel. Citeste mai mult

Facebook