Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank Leumi a deschis o sucursala la Arad

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

Bank Leumi a inaugurat, pe 2 aprilie, o noua sucursala in Arad, situata in Piata UTA. Aceasta este a 37-a unitate a retelei bancii in Romania.
 
Noul punct de lucru va oferi atat servicii financiar - bancare pentru populatie cat si pentru companii.
 
Banca ofera populatiei credite pentru locuinta, credite de nevoi personale cu sau fara ipoteca si produse de economisire.

Alte articole din Info banci

Info banci

Banca Transilvania a preluat oficial Bancpost

Banca Transilvania a primit unda verde pentru integrarea Bancpost. Banca din Cluj a devenit actionar cu drepturi depline la entitatile preluate de la Eurobank Group, dupa ce a obtinut toate aprobarile necesare in acest scop. Un comunicat de presa al BT dezvaluie si detaliile tranzactiei. Citeste mai mult

Ce tranzactii se confirma pe piata bancara din Romania?

Situatie rar intalnita pe piata bancara. Banca Nationala a Romaniei (BNR) a respins tranzactia prin care OTP Bank intentiona sa preia Banca Romaneasca. Decizia nu a fost oficial explicata, insa era oarecum asteptata, avand in vedere termenul indelungat de analiza. In schimb, o alta tranzactie in derulare a primit toate aprobarile necesare. Citeste mai mult

Facebook