Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank Leumi a deschis o sucursala la Arad

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

Bank Leumi a inaugurat, pe 2 aprilie, o noua sucursala in Arad, situata in Piata UTA. Aceasta este a 37-a unitate a retelei bancii in Romania.
 
Noul punct de lucru va oferi atat servicii financiar - bancare pentru populatie cat si pentru companii.
 
Banca ofera populatiei credite pentru locuinta, credite de nevoi personale cu sau fara ipoteca si produse de economisire.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cehia pregateste taxarea suplimentara a bancilor

Taxarea suplimentara a bancilor tinde sa se extinda in Europa. Autoritatile din Cehia au anuntat, recent, ca vor propune implementarea unei astfel de taxe pentru a sprijini finantarea scolilor si a infrastructurii, dar si pentru a limita scoaterea profiturilor din tara, scrie Reuters. Citeste mai mult

Romania are doi bancheri de un milion de euro

Romania a revenit in elita bancara europeana cu doi bancheri remunerati cu peste un milion de euro anual. Autoritatea Bancara Europeana (EBA) a publicat raportul anual cu castigurile in mediul bancar european, din care reiese ca doi bancheri din tara noastra au incasat, in 2015, sume care depasesc suma mentionata. Citeste mai mult

Facebook