Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank Leumi a deschis o sucursala la Arad

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

Bank Leumi a inaugurat, pe 2 aprilie, o noua sucursala in Arad, situata in Piata UTA. Aceasta este a 37-a unitate a retelei bancii in Romania.
 
Noul punct de lucru va oferi atat servicii financiar - bancare pentru populatie cat si pentru companii.
 
Banca ofera populatiei credite pentru locuinta, credite de nevoi personale cu sau fara ipoteca si produse de economisire.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cum lucreaza bancile de Craciun si Anul Nou

Unitatile bancare sunt inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2016, respectiv 1 si 2 ianuarie 2017, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale. Insa si in zilele mentionate, clientii pot accesa unele servicii, prin intermediul canalelor alternative. Citeste mai mult

Deschiderea de cont migreaza dinspre offline spre online

Bancile incearca sa tina pasul cu digitalizarea, la presiunea concurentei, dar si a clientilor din ce in ce mai ocupati. Serviciile la distanta sunt tot mai apreciate si, in consecinta, bancile fac eforturi sa le promoveze. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri utilizarea unui cont creat online nu se poate face fara prezenta fizica la banca. Citeste mai mult

Facebook