Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ING Bank scumpeste cardul de credit

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

ING Bank a majorat dobanda la cardul de credit in lei de la 18% la 21,75%. De asemenea, si dobanzile la creditele in lei si euro au fost de curand crescute.

La inceput de an, ING Bank a majorat costurile creditelor in lei destinate populatiei cu 2,5 puncte procentuale. In cazul imprumuturilor in euro rata dobanzii a fost marita cu 1 punct procentual.

Astfel, pentru un credit ipotecar rata dobanzii la euro incepe de la 9,75% iar la lei de la 14,5%, in situatia unui avans de minim 15% si a contractarii unei asigurari de viata de la ING. Dobanda este variabila la un an si se modifica in functie de dobanda de baza a bancii.

De asemenea, banca a finalizat si promotia aferenta contului de economii ING Cont'Rol iar dobanda oferita a fost redusa de la 12% la 10%.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook