Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ING Bank scumpeste cardul de credit

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

ING Bank a majorat dobanda la cardul de credit in lei de la 18% la 21,75%. De asemenea, si dobanzile la creditele in lei si euro au fost de curand crescute.

La inceput de an, ING Bank a majorat costurile creditelor in lei destinate populatiei cu 2,5 puncte procentuale. In cazul imprumuturilor in euro rata dobanzii a fost marita cu 1 punct procentual.

Astfel, pentru un credit ipotecar rata dobanzii la euro incepe de la 9,75% iar la lei de la 14,5%, in situatia unui avans de minim 15% si a contractarii unei asigurari de viata de la ING. Dobanda este variabila la un an si se modifica in functie de dobanda de baza a bancii.

De asemenea, banca a finalizat si promotia aferenta contului de economii ING Cont'Rol iar dobanda oferita a fost redusa de la 12% la 10%.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook