Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

ING Bank scumpeste cardul de credit

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

ING Bank a majorat dobanda la cardul de credit in lei de la 18% la 21,75%. De asemenea, si dobanzile la creditele in lei si euro au fost de curand crescute.

La inceput de an, ING Bank a majorat costurile creditelor in lei destinate populatiei cu 2,5 puncte procentuale. In cazul imprumuturilor in euro rata dobanzii a fost marita cu 1 punct procentual.

Astfel, pentru un credit ipotecar rata dobanzii la euro incepe de la 9,75% iar la lei de la 14,5%, in situatia unui avans de minim 15% si a contractarii unei asigurari de viata de la ING. Dobanda este variabila la un an si se modifica in functie de dobanda de baza a bancii.

De asemenea, banca a finalizat si promotia aferenta contului de economii ING Cont'Rol iar dobanda oferita a fost redusa de la 12% la 10%.

Alte articole din Carduri

Carduri

Piata unica digitala stimuleaza comertul online transfrontalier. Cum putem face plati?

Comertul electronic transfrontalier va lua amploare in urma acordului politic la care au ajuns recent Parlamentul European, Consiliul si Comisia de a pune capat geoblocarii nejustificate pentru consumatorii care doresc sa achizitioneze produse sau servicii online in interiorul UE. Citeste mai mult

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

Facebook