Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa Sanpaolo introduce certificate de depozit cu discount

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Intesa Sanpaolo Bank ofera persoanelor fizice certificate de depozit cu discount. Dobanzile pot ajunge pana la 14% la lei si 5,75% la euro.
 
In momentul constituirii, clientul va plati o valoare mai mica decat cea nominala, urmand ca la scadenta certificatului, sa ii fie transferata in cont suma depusa initial plus dobanda acumulata.
 
Valoarea nominala este de 1.000 de lei sau 500 de euro, iar scadentele sunt la 3, 6, 12 sau 18 luni.
 
In cazul lichidarii inainte de scadenta, dobanda bonificata este de 6% la lei si 2% la euro.
 
Deschiderea contului curent necesar achizitionarii certificatelor de depozit este oferit gratuit de catre banca.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook