Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa Sanpaolo introduce certificate de depozit cu discount

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Intesa Sanpaolo Bank ofera persoanelor fizice certificate de depozit cu discount. Dobanzile pot ajunge pana la 14% la lei si 5,75% la euro.
 
In momentul constituirii, clientul va plati o valoare mai mica decat cea nominala, urmand ca la scadenta certificatului, sa ii fie transferata in cont suma depusa initial plus dobanda acumulata.
 
Valoarea nominala este de 1.000 de lei sau 500 de euro, iar scadentele sunt la 3, 6, 12 sau 18 luni.
 
In cazul lichidarii inainte de scadenta, dobanda bonificata este de 6% la lei si 2% la euro.
 
Deschiderea contului curent necesar achizitionarii certificatelor de depozit este oferit gratuit de catre banca.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook