Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa Sanpaolo introduce certificate de depozit cu discount

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Intesa Sanpaolo Bank ofera persoanelor fizice certificate de depozit cu discount. Dobanzile pot ajunge pana la 14% la lei si 5,75% la euro.
 
In momentul constituirii, clientul va plati o valoare mai mica decat cea nominala, urmand ca la scadenta certificatului, sa ii fie transferata in cont suma depusa initial plus dobanda acumulata.
 
Valoarea nominala este de 1.000 de lei sau 500 de euro, iar scadentele sunt la 3, 6, 12 sau 18 luni.
 
In cazul lichidarii inainte de scadenta, dobanda bonificata este de 6% la lei si 2% la euro.
 
Deschiderea contului curent necesar achizitionarii certificatelor de depozit este oferit gratuit de catre banca.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook