Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Intesa Sanpaolo introduce certificate de depozit cu discount

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Intesa Sanpaolo Bank ofera persoanelor fizice certificate de depozit cu discount. Dobanzile pot ajunge pana la 14% la lei si 5,75% la euro.
 
In momentul constituirii, clientul va plati o valoare mai mica decat cea nominala, urmand ca la scadenta certificatului, sa ii fie transferata in cont suma depusa initial plus dobanda acumulata.
 
Valoarea nominala este de 1.000 de lei sau 500 de euro, iar scadentele sunt la 3, 6, 12 sau 18 luni.
 
In cazul lichidarii inainte de scadenta, dobanda bonificata este de 6% la lei si 2% la euro.
 
Deschiderea contului curent necesar achizitionarii certificatelor de depozit este oferit gratuit de catre banca.

Alte articole din Depozite

Depozite

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Deponentii romani, multi dar saraci

Multi dintre deponentii pe care bancile sustineau ca ii protejeaza atunci cand se impotriveau legislatiei pentru sprijinirea debitorilor sunt mai mult "pe hartie". Potrivit unui raport al Bancii Nationale a Romaniei, 40% dintre acestia au depozite mai mult decat simbolice, in medie de doar 21 de lei. Citeste mai mult

Facebook