Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Credit Europe Bank ofera dobanzi majorate pentru economiile firmelor

Autor: Conso |

Publicat in: IMM

 

Credit Europe Bank a majorat dobanda oferita la depozitele pe 1 luna in euro ale clientilor IMM. Noua valoare ajunge la 6%.

Depozitele Optim IMM si Optim Plus IMM au dobanda fixa pe toata perioada de constituire, clientii putand opta pentru prelungirea automata a acestora, cu capitalizare sau plata lunara a dobanzii.

"Stiind ca IMM-urile, prin natura activitatii lor, nu pot sa isi mobilizeze resursele financiare pe termene lungi, am ales sa crestem dobanzile la depozitele pe 1 luna in euro, tocmai pentru a le putea oferi acestora posibilitatea de a-si spori resursele, fara a fi necesara imobilizarea acestora pe termene lungi", a declarat Mustafa Cavusoglu, director de marketing IMM, in cadrul Credit Europe Bank.

In cazul depozitelor in euro, pentru scadentele de 3 si 6 luni rata dobanzii este de 5,5% in timp ce pentru scadentele de 9 si 12 luni dobanda este 5%.

Alte articole din IMM

IMM

Ce facilitati aduce Legea preventiei firmelor?

Legea preventiei va acorda firmelor un termen de 90 de zile sa remedieze neregulile descoperite de agentii institutiilor de stat in cadrul controalelor. Facilitatea este valabila, insa, o singura data, pentru urmatorii trei ani de la primirea avertismentului. Lista contraventiilor pentru care va fi aplicata legea va include 396 de nereguli. Citeste mai mult

Noi succese impotriva spalarii banilor in UE

Cetatenii europeni vor avea acces la registrele care contin date despre proprietarii companiilor, fara a fi nevoiti sa demonstreze un ”interes legitim”. De asemenea, trusturile vor fi obligate la aceeasi transparenta ceruta firmelor, potrivit unor amendamente la Directiva europeana impotriva spalari banilor adoptate recent in Parlamentul European. Citeste mai mult

Facebook