Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Credit Europe Bank ofera dobanzi majorate pentru economiile firmelor

Autor: Conso |

Publicat in: IMM

 

Credit Europe Bank a majorat dobanda oferita la depozitele pe 1 luna in euro ale clientilor IMM. Noua valoare ajunge la 6%.

Depozitele Optim IMM si Optim Plus IMM au dobanda fixa pe toata perioada de constituire, clientii putand opta pentru prelungirea automata a acestora, cu capitalizare sau plata lunara a dobanzii.

"Stiind ca IMM-urile, prin natura activitatii lor, nu pot sa isi mobilizeze resursele financiare pe termene lungi, am ales sa crestem dobanzile la depozitele pe 1 luna in euro, tocmai pentru a le putea oferi acestora posibilitatea de a-si spori resursele, fara a fi necesara imobilizarea acestora pe termene lungi", a declarat Mustafa Cavusoglu, director de marketing IMM, in cadrul Credit Europe Bank.

In cazul depozitelor in euro, pentru scadentele de 3 si 6 luni rata dobanzii este de 5,5% in timp ce pentru scadentele de 9 si 12 luni dobanda este 5%.

Alte articole din IMM

IMM

Inscrierile in Programul Start-Up Nation incep in 15 iunie

Programul Start-Up Nation, prin care firmele pot primi o finantare nerambursabila de pana la 200.000 de lei, va fi lansat pe 15 iunie. Finantarea reprezinta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile. Firmele intrate in program sunt obligate, insa, sa angajeze cu contract de munca pe durata nedeterminata si cu norma intreaga cel putin doi salariati. Citeste mai mult

Set de principii europene pentru relatia dintre banci si IMM-uri

Federatia Bancara Europeana (EBF), impreuna cu alte patru asociatii bancare europene, au stabilit un set de principii de comunicare intre intreprinderile mici si mijlocii (IMM) si banci cu privire la aplicatiile de credit. Initiativa isi propune sa promoveze obtinerea unui raspuns de calitate de catre o firma in urma solicitarii de finantare. Citeste mai mult

Facebook