Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Credit Europe Bank ofera dobanzi majorate pentru economiile firmelor

Autor: Conso |

Publicat in: IMM

 

Credit Europe Bank a majorat dobanda oferita la depozitele pe 1 luna in euro ale clientilor IMM. Noua valoare ajunge la 6%.

Depozitele Optim IMM si Optim Plus IMM au dobanda fixa pe toata perioada de constituire, clientii putand opta pentru prelungirea automata a acestora, cu capitalizare sau plata lunara a dobanzii.

"Stiind ca IMM-urile, prin natura activitatii lor, nu pot sa isi mobilizeze resursele financiare pe termene lungi, am ales sa crestem dobanzile la depozitele pe 1 luna in euro, tocmai pentru a le putea oferi acestora posibilitatea de a-si spori resursele, fara a fi necesara imobilizarea acestora pe termene lungi", a declarat Mustafa Cavusoglu, director de marketing IMM, in cadrul Credit Europe Bank.

In cazul depozitelor in euro, pentru scadentele de 3 si 6 luni rata dobanzii este de 5,5% in timp ce pentru scadentele de 9 si 12 luni dobanda este 5%.

Alte articole din IMM

IMM

Firmele romanesti, codase la utilizarea tehnologiilor digitate

Firmele romanesti sunt optimiste in privinta beneficiilor oferite de tehnologia digitala in viitor, dar in prezent sunt in urma celor din Europa la utilizarea acestora. Mai mult, mitul referitor la competentele digitale superioare ale romanilor este demontat intr-un studiu realizat pentru Microsoft la nivel european printre IMM-uri. Citeste mai mult

Firmele care incalca legea, intai prevenite si apoi amendate

Firmele vinovate de incalcarea legislatiei ar putea beneficia de masuri de preventie. Acestea se acorda, insa, o singura data pentru fiecare fapta, intr-un termen de 5 ani. Facilitatea nu este valabila, insa, pentru munca la negru sau angajarea minorilor. Prevederile sunt cuprinse in proiectul Legii preventiei. Citeste mai mult

Facebook