Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Credit Europe Bank ofera dobanzi majorate pentru economiile firmelor

Autor: Conso |

Publicat in: IMM

 

Credit Europe Bank a majorat dobanda oferita la depozitele pe 1 luna in euro ale clientilor IMM. Noua valoare ajunge la 6%.

Depozitele Optim IMM si Optim Plus IMM au dobanda fixa pe toata perioada de constituire, clientii putand opta pentru prelungirea automata a acestora, cu capitalizare sau plata lunara a dobanzii.

"Stiind ca IMM-urile, prin natura activitatii lor, nu pot sa isi mobilizeze resursele financiare pe termene lungi, am ales sa crestem dobanzile la depozitele pe 1 luna in euro, tocmai pentru a le putea oferi acestora posibilitatea de a-si spori resursele, fara a fi necesara imobilizarea acestora pe termene lungi", a declarat Mustafa Cavusoglu, director de marketing IMM, in cadrul Credit Europe Bank.

In cazul depozitelor in euro, pentru scadentele de 3 si 6 luni rata dobanzii este de 5,5% in timp ce pentru scadentele de 9 si 12 luni dobanda este 5%.

Alte articole din IMM

IMM

Firmele mici scapa de o serie de declaratii

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) anunta ca firmele care aveau cifra de afaceri sub 220.000 lei la 31 decembrie 2016 nu mai sunt obligate sa completeze si sa depuna anumite declaratii, al caror termen de depunere era 27 februarie 2017. Este vorba atat de firmele inregistrate in scop de TVA, cat si de cele neinregistrate. Citeste mai mult

Apar primele sincope in promisiunile Guvernului

Masurile de relaxare fiscale continua, conform programului anuntat pe partidul aflat la guvernare, insa unele dintre ele ar putea fi amanate fata de termenele anuntate. Ministerul Finantelor Publice reconfirma angajamentele potrivit carora impozitul pe dividende se va elimina, iar cota unica de impozitare va fi de 10%. Citeste mai mult

Facebook