Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank a eliminat comisionul de retragere numerar

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank a redus la 0% comisionul de retragere numerar din conturile curente detinute de populatie. De asemenea, banca a majorat dobanzile aplicate contului de economii.

Rata de dobanda pentru contul Alpha Premier  este de 12,25% pe an pentru sume in sold de pana la 100.000 lei si 13,25% pentru sume ce depasesc acest prag.

In cazul contului de economii in euro, rata dobanzii este de 3,50% pe an pentru sume mai mici de 100.000 euro si 4,25% pe an pentru sumele peste acest nivel.

Pentru deschiderea contului Alpha Premier nu se percepe comision, singurul cost aferent fiind comisionul de administrare de 50 de lei pe an, sau echivalent in euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook