Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank a eliminat comisionul de retragere numerar

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank a redus la 0% comisionul de retragere numerar din conturile curente detinute de populatie. De asemenea, banca a majorat dobanzile aplicate contului de economii.

Rata de dobanda pentru contul Alpha Premier  este de 12,25% pe an pentru sume in sold de pana la 100.000 lei si 13,25% pentru sume ce depasesc acest prag.

In cazul contului de economii in euro, rata dobanzii este de 3,50% pe an pentru sume mai mici de 100.000 euro si 4,25% pe an pentru sumele peste acest nivel.

Pentru deschiderea contului Alpha Premier nu se percepe comision, singurul cost aferent fiind comisionul de administrare de 50 de lei pe an, sau echivalent in euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook