Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank a eliminat comisionul de retragere numerar

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank a redus la 0% comisionul de retragere numerar din conturile curente detinute de populatie. De asemenea, banca a majorat dobanzile aplicate contului de economii.

Rata de dobanda pentru contul Alpha Premier  este de 12,25% pe an pentru sume in sold de pana la 100.000 lei si 13,25% pentru sume ce depasesc acest prag.

In cazul contului de economii in euro, rata dobanzii este de 3,50% pe an pentru sume mai mici de 100.000 euro si 4,25% pe an pentru sumele peste acest nivel.

Pentru deschiderea contului Alpha Premier nu se percepe comision, singurul cost aferent fiind comisionul de administrare de 50 de lei pe an, sau echivalent in euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook