Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank a eliminat comisionul de retragere numerar

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank a redus la 0% comisionul de retragere numerar din conturile curente detinute de populatie. De asemenea, banca a majorat dobanzile aplicate contului de economii.

Rata de dobanda pentru contul Alpha Premier  este de 12,25% pe an pentru sume in sold de pana la 100.000 lei si 13,25% pentru sume ce depasesc acest prag.

In cazul contului de economii in euro, rata dobanzii este de 3,50% pe an pentru sume mai mici de 100.000 euro si 4,25% pe an pentru sumele peste acest nivel.

Pentru deschiderea contului Alpha Premier nu se percepe comision, singurul cost aferent fiind comisionul de administrare de 50 de lei pe an, sau echivalent in euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Facebook