Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank a eliminat comisionul de retragere numerar

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank a redus la 0% comisionul de retragere numerar din conturile curente detinute de populatie. De asemenea, banca a majorat dobanzile aplicate contului de economii.

Rata de dobanda pentru contul Alpha Premier  este de 12,25% pe an pentru sume in sold de pana la 100.000 lei si 13,25% pentru sume ce depasesc acest prag.

In cazul contului de economii in euro, rata dobanzii este de 3,50% pe an pentru sume mai mici de 100.000 euro si 4,25% pe an pentru sumele peste acest nivel.

Pentru deschiderea contului Alpha Premier nu se percepe comision, singurul cost aferent fiind comisionul de administrare de 50 de lei pe an, sau echivalent in euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

Unde ne plasam economiile pentru a nu pierde din valoare?

In contextul discutiilor actuale cu privire la banii de care vom beneficia la pensie, necesitatea economisirii devine tot mai evidenta. Depozitele din banci doboara record dupa record, insa acestea nu mai ofera castiguri deponentilor, ci din contra. Care ar fi alternativele de plasare a economiilor care sa asigure, cel putin, conservarea valorii? Citeste mai mult

(P) TBI Bank si-a extins oferta de depozite

TBI Bank si-a extins oferta de produse de economisire introducand noi beneficii, precum si o noua moneda pentru constituirea depozitelor. Clientii beneficiaza de noul depozit in USD si zero taxa de administrare pentru conturile curente. Citeste mai mult

Facebook