Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Sistemul de carduri ING Bank va fi intrerupt sambata noaptea

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In noaptea de 22 spre 23 noiembrie, sistemul de carduri ING va fi indisponibil. Intreruperea are ca scop efectuarea unor lucrari de intretinere.

Sistemul ING Bank va fi indisponibil 12 ore. Astfel, de sambata ora 22:30 si pana duminica ora 10:30,  nu se vor putea efectua retrageri sau depuneri de numerar la ATM-urile ING Bank.

De asemenea, nici platile la POS-urile ING Bank nu vor putea fi procesate.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook