Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Sistemul de carduri ING Bank va fi intrerupt sambata noaptea

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In noaptea de 22 spre 23 noiembrie, sistemul de carduri ING va fi indisponibil. Intreruperea are ca scop efectuarea unor lucrari de intretinere.

Sistemul ING Bank va fi indisponibil 12 ore. Astfel, de sambata ora 22:30 si pana duminica ora 10:30,  nu se vor putea efectua retrageri sau depuneri de numerar la ATM-urile ING Bank.

De asemenea, nici platile la POS-urile ING Bank nu vor putea fi procesate.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook