Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Sistemul de carduri ING Bank va fi intrerupt sambata noaptea

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In noaptea de 22 spre 23 noiembrie, sistemul de carduri ING va fi indisponibil. Intreruperea are ca scop efectuarea unor lucrari de intretinere.

Sistemul ING Bank va fi indisponibil 12 ore. Astfel, de sambata ora 22:30 si pana duminica ora 10:30,  nu se vor putea efectua retrageri sau depuneri de numerar la ATM-urile ING Bank.

De asemenea, nici platile la POS-urile ING Bank nu vor putea fi procesate.

Alte articole din Carduri

Carduri

Piata unica digitala stimuleaza comertul online transfrontalier. Cum putem face plati?

Comertul electronic transfrontalier va lua amploare in urma acordului politic la care au ajuns recent Parlamentul European, Consiliul si Comisia de a pune capat geoblocarii nejustificate pentru consumatorii care doresc sa achizitioneze produse sau servicii online in interiorul UE. Citeste mai mult

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

Facebook