Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank of Cyprus a lansat primul card

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Bank of Cyprus a devenit cel de-al 29-lea emitent bancar de carduri din Romania prin lansarea de carduri de debit sub sigla Visa, destinate persoanelor fizice.

Noile carduri sunt atasate conturilor curente in lei si pot fi folosite in tara si in strainatate, inclusiv pentru plati pe internet. De asemenea, posesorii pot beneficia de facilitatea de overdraft (descoperit de cont) in limita a maximum 4 salarii nete.

"Desi nu sunt carduri din segmentul premium, produsul lansat de noi are avantajul ca este prevazut cu servicii de asistenta in regim de urgenta la nivel international", a precizat Ana Bobina, director de carduri in cadrul bancii.

Retragerea de numerar este disponibila numai prin intermediul bancomatelor bancii, nefiind permisa la ghiseu. Bank of Cyprus a incheiat un parteneriat cu Banca Transilvania astfel incat posesorii de carduri sa poata retrage numerar si de la ATM-urile acesteia din urma, fara comision.

Alte articole din Carduri

Carduri

Piata unica digitala stimuleaza comertul online transfrontalier. Cum putem face plati?

Comertul electronic transfrontalier va lua amploare in urma acordului politic la care au ajuns recent Parlamentul European, Consiliul si Comisia de a pune capat geoblocarii nejustificate pentru consumatorii care doresc sa achizitioneze produse sau servicii online in interiorul UE. Citeste mai mult

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

Facebook