Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank of Cyprus a lansat primul card

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Bank of Cyprus a devenit cel de-al 29-lea emitent bancar de carduri din Romania prin lansarea de carduri de debit sub sigla Visa, destinate persoanelor fizice.

Noile carduri sunt atasate conturilor curente in lei si pot fi folosite in tara si in strainatate, inclusiv pentru plati pe internet. De asemenea, posesorii pot beneficia de facilitatea de overdraft (descoperit de cont) in limita a maximum 4 salarii nete.

"Desi nu sunt carduri din segmentul premium, produsul lansat de noi are avantajul ca este prevazut cu servicii de asistenta in regim de urgenta la nivel international", a precizat Ana Bobina, director de carduri in cadrul bancii.

Retragerea de numerar este disponibila numai prin intermediul bancomatelor bancii, nefiind permisa la ghiseu. Bank of Cyprus a incheiat un parteneriat cu Banca Transilvania astfel incat posesorii de carduri sa poata retrage numerar si de la ATM-urile acesteia din urma, fara comision.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook