Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank of Cyprus a lansat primul card

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Bank of Cyprus a devenit cel de-al 29-lea emitent bancar de carduri din Romania prin lansarea de carduri de debit sub sigla Visa, destinate persoanelor fizice.

Noile carduri sunt atasate conturilor curente in lei si pot fi folosite in tara si in strainatate, inclusiv pentru plati pe internet. De asemenea, posesorii pot beneficia de facilitatea de overdraft (descoperit de cont) in limita a maximum 4 salarii nete.

"Desi nu sunt carduri din segmentul premium, produsul lansat de noi are avantajul ca este prevazut cu servicii de asistenta in regim de urgenta la nivel international", a precizat Ana Bobina, director de carduri in cadrul bancii.

Retragerea de numerar este disponibila numai prin intermediul bancomatelor bancii, nefiind permisa la ghiseu. Bank of Cyprus a incheiat un parteneriat cu Banca Transilvania astfel incat posesorii de carduri sa poata retrage numerar si de la ATM-urile acesteia din urma, fara comision.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook