Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank of Cyprus a lansat primul card

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Bank of Cyprus a devenit cel de-al 29-lea emitent bancar de carduri din Romania prin lansarea de carduri de debit sub sigla Visa, destinate persoanelor fizice.

Noile carduri sunt atasate conturilor curente in lei si pot fi folosite in tara si in strainatate, inclusiv pentru plati pe internet. De asemenea, posesorii pot beneficia de facilitatea de overdraft (descoperit de cont) in limita a maximum 4 salarii nete.

"Desi nu sunt carduri din segmentul premium, produsul lansat de noi are avantajul ca este prevazut cu servicii de asistenta in regim de urgenta la nivel international", a precizat Ana Bobina, director de carduri in cadrul bancii.

Retragerea de numerar este disponibila numai prin intermediul bancomatelor bancii, nefiind permisa la ghiseu. Bank of Cyprus a incheiat un parteneriat cu Banca Transilvania astfel incat posesorii de carduri sa poata retrage numerar si de la ATM-urile acesteia din urma, fara comision.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook