Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC Bank nu intentioneaza sa creasca dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Conducerea CEC Bank a declarat ca nu are in plan majorarea dobanzilor la produsele de economisire, deoarece o astfel de mutare nu ar fi justificata de realitatile pietei.
 
"O banca cu lichiditatea pe care o are CEC Bank nu justifica majorarea dobanzilor la depozite", a precizat Radu Gratian Ghetea, mentionand ca politica adoptata are in vedere oferirea catre clienti a garantiei ca isi vor primi sumele promise.
 
Chiar si in situatia in care oferta de dobanzi la economisire a CEC Bank este mai redusa cu cateva puncte procentuale decat restul ofertelor din piata, oficialii bancii nu considera ca vor cunoaste o diminuare in numarul de clienti.
 
"Chiar si oferind aceste dobanzi mai mici, in octombrie am inregistrat o crestere substantiala a soldului depozitelor atrase", a precizat Ghetea.
 
CEC Bank practica o dobanda de 7,5% la lei pentru depozitele pe 1 luna si de 9,25% - pentru termenele de 1 an.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook