Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC Bank nu intentioneaza sa creasca dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Conducerea CEC Bank a declarat ca nu are in plan majorarea dobanzilor la produsele de economisire, deoarece o astfel de mutare nu ar fi justificata de realitatile pietei.
 
"O banca cu lichiditatea pe care o are CEC Bank nu justifica majorarea dobanzilor la depozite", a precizat Radu Gratian Ghetea, mentionand ca politica adoptata are in vedere oferirea catre clienti a garantiei ca isi vor primi sumele promise.
 
Chiar si in situatia in care oferta de dobanzi la economisire a CEC Bank este mai redusa cu cateva puncte procentuale decat restul ofertelor din piata, oficialii bancii nu considera ca vor cunoaste o diminuare in numarul de clienti.
 
"Chiar si oferind aceste dobanzi mai mici, in octombrie am inregistrat o crestere substantiala a soldului depozitelor atrase", a precizat Ghetea.
 
CEC Bank practica o dobanda de 7,5% la lei pentru depozitele pe 1 luna si de 9,25% - pentru termenele de 1 an.

Alte articole din Depozite

Depozite

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Facebook