Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC Bank nu intentioneaza sa creasca dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Conducerea CEC Bank a declarat ca nu are in plan majorarea dobanzilor la produsele de economisire, deoarece o astfel de mutare nu ar fi justificata de realitatile pietei.
 
"O banca cu lichiditatea pe care o are CEC Bank nu justifica majorarea dobanzilor la depozite", a precizat Radu Gratian Ghetea, mentionand ca politica adoptata are in vedere oferirea catre clienti a garantiei ca isi vor primi sumele promise.
 
Chiar si in situatia in care oferta de dobanzi la economisire a CEC Bank este mai redusa cu cateva puncte procentuale decat restul ofertelor din piata, oficialii bancii nu considera ca vor cunoaste o diminuare in numarul de clienti.
 
"Chiar si oferind aceste dobanzi mai mici, in octombrie am inregistrat o crestere substantiala a soldului depozitelor atrase", a precizat Ghetea.
 
CEC Bank practica o dobanda de 7,5% la lei pentru depozitele pe 1 luna si de 9,25% - pentru termenele de 1 an.

Alte articole din Depozite

Depozite

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Facebook