Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC Bank nu intentioneaza sa creasca dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Conducerea CEC Bank a declarat ca nu are in plan majorarea dobanzilor la produsele de economisire, deoarece o astfel de mutare nu ar fi justificata de realitatile pietei.
 
"O banca cu lichiditatea pe care o are CEC Bank nu justifica majorarea dobanzilor la depozite", a precizat Radu Gratian Ghetea, mentionand ca politica adoptata are in vedere oferirea catre clienti a garantiei ca isi vor primi sumele promise.
 
Chiar si in situatia in care oferta de dobanzi la economisire a CEC Bank este mai redusa cu cateva puncte procentuale decat restul ofertelor din piata, oficialii bancii nu considera ca vor cunoaste o diminuare in numarul de clienti.
 
"Chiar si oferind aceste dobanzi mai mici, in octombrie am inregistrat o crestere substantiala a soldului depozitelor atrase", a precizat Ghetea.
 
CEC Bank practica o dobanda de 7,5% la lei pentru depozitele pe 1 luna si de 9,25% - pentru termenele de 1 an.

Alte articole din Depozite

Depozite

Unde ne plasam economiile pentru a nu pierde din valoare?

In contextul discutiilor actuale cu privire la banii de care vom beneficia la pensie, necesitatea economisirii devine tot mai evidenta. Depozitele din banci doboara record dupa record, insa acestea nu mai ofera castiguri deponentilor, ci din contra. Care ar fi alternativele de plasare a economiilor care sa asigure, cel putin, conservarea valorii? Citeste mai mult

(P) TBI Bank si-a extins oferta de depozite

TBI Bank si-a extins oferta de produse de economisire introducand noi beneficii, precum si o noua moneda pentru constituirea depozitelor. Clientii beneficiaza de noul depozit in USD si zero taxa de administrare pentru conturile curente. Citeste mai mult

Facebook