Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC Bank nu intentioneaza sa creasca dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Conducerea CEC Bank a declarat ca nu are in plan majorarea dobanzilor la produsele de economisire, deoarece o astfel de mutare nu ar fi justificata de realitatile pietei.
 
"O banca cu lichiditatea pe care o are CEC Bank nu justifica majorarea dobanzilor la depozite", a precizat Radu Gratian Ghetea, mentionand ca politica adoptata are in vedere oferirea catre clienti a garantiei ca isi vor primi sumele promise.
 
Chiar si in situatia in care oferta de dobanzi la economisire a CEC Bank este mai redusa cu cateva puncte procentuale decat restul ofertelor din piata, oficialii bancii nu considera ca vor cunoaste o diminuare in numarul de clienti.
 
"Chiar si oferind aceste dobanzi mai mici, in octombrie am inregistrat o crestere substantiala a soldului depozitelor atrase", a precizat Ghetea.
 
CEC Bank practica o dobanda de 7,5% la lei pentru depozitele pe 1 luna si de 9,25% - pentru termenele de 1 an.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook