Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank taie comisioanele de retragere numerar

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank a eliminat comisionul de retragere pentru conturile curente si depozitele constituite de persoanele fizice. De asemenea, banca a majorat si o parte a dobanzilor la depozite.

Pentru depozitele la termen rata dobanzii este mai ridicata in cazul scadentelor mici. Astfel, pentru depuneri in lei la termen de 1 sau 2 luni rata dobanzii este de 13% in timp ce pentru depozite constituite pe termen de 12 luni rata dobanzii este de 11%.

In cazul contului de economii Alpha Premier in lei, rata dobanzii incepe de la 12,25% - pentru sume de pana la 10.000 lei - si ajunge la 13,25% pentru detineri in sold ce depasesc 1 milion lei.

Banca a majorat dobanzile si pentru certificatele de depozit. In cazul acestora rata dobanzii variaza intre 12,5% si 14% la lei, in functie de scadenta. Pentru studenti si pensionari certificatele de depozit cu cupoane cu scadenta mai mare sau egala cu 3 luni beneficiaza de un un plus de dobanda de 0,5 punte procentuale la lei si 0,25 puncte procentuale la euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Facebook