Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank taie comisioanele de retragere numerar

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Alpha Bank a eliminat comisionul de retragere pentru conturile curente si depozitele constituite de persoanele fizice. De asemenea, banca a majorat si o parte a dobanzilor la depozite.

Pentru depozitele la termen rata dobanzii este mai ridicata in cazul scadentelor mici. Astfel, pentru depuneri in lei la termen de 1 sau 2 luni rata dobanzii este de 13% in timp ce pentru depozite constituite pe termen de 12 luni rata dobanzii este de 11%.

In cazul contului de economii Alpha Premier in lei, rata dobanzii incepe de la 12,25% - pentru sume de pana la 10.000 lei - si ajunge la 13,25% pentru detineri in sold ce depasesc 1 milion lei.

Banca a majorat dobanzile si pentru certificatele de depozit. In cazul acestora rata dobanzii variaza intre 12,5% si 14% la lei, in functie de scadenta. Pentru studenti si pensionari certificatele de depozit cu cupoane cu scadenta mai mare sau egala cu 3 luni beneficiaza de un un plus de dobanda de 0,5 punte procentuale la lei si 0,25 puncte procentuale la euro.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook