Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR creste dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR a majorat cu pana la 3 puncte procentuale dobanzile la produsele de economisire destinate persoanelor fizice, atat la cele in lei cat si la cele in valuta.

La depozitele la termen rata dobanzii ajunge pana la 12,25% la lei si 5,5% in cazul depozitelor in euro. Pentru contul de economii Maxicont, rata dobanzii la lei variaza intre 9% si 9,75% in functie de suma aflata in sold.

"Dupa o perioada de crestere sustinuta a creditului, revin in atentia pietei de retail bancar si produsele de economisire", a precizat Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail din cadrul BCR.

Totodata, BCR a demarat si campania BCR Maxicont - BCR Monetar" prin care se acorda dobanzi promotionale  la contul de economii de pana la 11% la lei, 5% la euro si 3% la dolari clientilor care achizitioneaza unitati la fondul BCR Monetar de minim 3.500 lei.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook