Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR creste dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR a majorat cu pana la 3 puncte procentuale dobanzile la produsele de economisire destinate persoanelor fizice, atat la cele in lei cat si la cele in valuta.

La depozitele la termen rata dobanzii ajunge pana la 12,25% la lei si 5,5% in cazul depozitelor in euro. Pentru contul de economii Maxicont, rata dobanzii la lei variaza intre 9% si 9,75% in functie de suma aflata in sold.

"Dupa o perioada de crestere sustinuta a creditului, revin in atentia pietei de retail bancar si produsele de economisire", a precizat Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail din cadrul BCR.

Totodata, BCR a demarat si campania BCR Maxicont - BCR Monetar" prin care se acorda dobanzi promotionale  la contul de economii de pana la 11% la lei, 5% la euro si 3% la dolari clientilor care achizitioneaza unitati la fondul BCR Monetar de minim 3.500 lei.

Alte articole din Depozite

Depozite

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Facebook