Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR creste dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR a majorat cu pana la 3 puncte procentuale dobanzile la produsele de economisire destinate persoanelor fizice, atat la cele in lei cat si la cele in valuta.

La depozitele la termen rata dobanzii ajunge pana la 12,25% la lei si 5,5% in cazul depozitelor in euro. Pentru contul de economii Maxicont, rata dobanzii la lei variaza intre 9% si 9,75% in functie de suma aflata in sold.

"Dupa o perioada de crestere sustinuta a creditului, revin in atentia pietei de retail bancar si produsele de economisire", a precizat Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail din cadrul BCR.

Totodata, BCR a demarat si campania BCR Maxicont - BCR Monetar" prin care se acorda dobanzi promotionale  la contul de economii de pana la 11% la lei, 5% la euro si 3% la dolari clientilor care achizitioneaza unitati la fondul BCR Monetar de minim 3.500 lei.

Alte articole din Depozite

Depozite

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Facebook