Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR creste dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

BCR a majorat cu pana la 3 puncte procentuale dobanzile la produsele de economisire destinate persoanelor fizice, atat la cele in lei cat si la cele in valuta.

La depozitele la termen rata dobanzii ajunge pana la 12,25% la lei si 5,5% in cazul depozitelor in euro. Pentru contul de economii Maxicont, rata dobanzii la lei variaza intre 9% si 9,75% in functie de suma aflata in sold.

"Dupa o perioada de crestere sustinuta a creditului, revin in atentia pietei de retail bancar si produsele de economisire", a precizat Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail din cadrul BCR.

Totodata, BCR a demarat si campania BCR Maxicont - BCR Monetar" prin care se acorda dobanzi promotionale  la contul de economii de pana la 11% la lei, 5% la euro si 3% la dolari clientilor care achizitioneaza unitati la fondul BCR Monetar de minim 3.500 lei.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook