Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Carpatica a majorat dobanzile la produsele de economisire in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Comerciala Carpatica a majorat dobanzile la depozitele si conturile de economii in lei cu pana la 2,5 puncte procentuale. Noile valorii ajung pana la 14%.

Pentru depozitul Sibiu dobanda ajunge la 13,50% pentru scadenta la 3 luni.

De asemenea Banca Carpatica ofera o dobanda de 12% pentru depozitul Progres, constituit pe o perioada de 12 luni si 13,75% pentru depozitul Vivat pentru scadenta la 6 luni.

In cazul depozitului Pensia Plus, adresat pensionarilor, banca ofera o dobanda de 14% pentru scadenta la 1 an.

Banca Carpatica a majorat si nivelurile dobazilor oferite in cazul depozitului cumulativ cu retragere la cerere si a contului curent bonificat.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook