Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Carpatica a majorat dobanzile la produsele de economisire in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Comerciala Carpatica a majorat dobanzile la depozitele si conturile de economii in lei cu pana la 2,5 puncte procentuale. Noile valorii ajung pana la 14%.

Pentru depozitul Sibiu dobanda ajunge la 13,50% pentru scadenta la 3 luni.

De asemenea Banca Carpatica ofera o dobanda de 12% pentru depozitul Progres, constituit pe o perioada de 12 luni si 13,75% pentru depozitul Vivat pentru scadenta la 6 luni.

In cazul depozitului Pensia Plus, adresat pensionarilor, banca ofera o dobanda de 14% pentru scadenta la 1 an.

Banca Carpatica a majorat si nivelurile dobazilor oferite in cazul depozitului cumulativ cu retragere la cerere si a contului curent bonificat.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook