Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Carpatica a majorat dobanzile la produsele de economisire in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Comerciala Carpatica a majorat dobanzile la depozitele si conturile de economii in lei cu pana la 2,5 puncte procentuale. Noile valorii ajung pana la 14%.

Pentru depozitul Sibiu dobanda ajunge la 13,50% pentru scadenta la 3 luni.

De asemenea Banca Carpatica ofera o dobanda de 12% pentru depozitul Progres, constituit pe o perioada de 12 luni si 13,75% pentru depozitul Vivat pentru scadenta la 6 luni.

In cazul depozitului Pensia Plus, adresat pensionarilor, banca ofera o dobanda de 14% pentru scadenta la 1 an.

Banca Carpatica a majorat si nivelurile dobazilor oferite in cazul depozitului cumulativ cu retragere la cerere si a contului curent bonificat.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook