Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Carpatica a majorat dobanzile la produsele de economisire in lei

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Comerciala Carpatica a majorat dobanzile la depozitele si conturile de economii in lei cu pana la 2,5 puncte procentuale. Noile valorii ajung pana la 14%.

Pentru depozitul Sibiu dobanda ajunge la 13,50% pentru scadenta la 3 luni.

De asemenea Banca Carpatica ofera o dobanda de 12% pentru depozitul Progres, constituit pe o perioada de 12 luni si 13,75% pentru depozitul Vivat pentru scadenta la 6 luni.

In cazul depozitului Pensia Plus, adresat pensionarilor, banca ofera o dobanda de 14% pentru scadenta la 1 an.

Banca Carpatica a majorat si nivelurile dobazilor oferite in cazul depozitului cumulativ cu retragere la cerere si a contului curent bonificat.

Alte articole din Depozite

Depozite

Unde ne plasam economiile pentru a nu pierde din valoare?

In contextul discutiilor actuale cu privire la banii de care vom beneficia la pensie, necesitatea economisirii devine tot mai evidenta. Depozitele din banci doboara record dupa record, insa acestea nu mai ofera castiguri deponentilor, ci din contra. Care ar fi alternativele de plasare a economiilor care sa asigure, cel putin, conservarea valorii? Citeste mai mult

(P) TBI Bank si-a extins oferta de depozite

TBI Bank si-a extins oferta de produse de economisire introducand noi beneficii, precum si o noua moneda pentru constituirea depozitelor. Clientii beneficiaza de noul depozit in USD si zero taxa de administrare pentru conturile curente. Citeste mai mult

Facebook