Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Raiffeisen Bank lanseaza un cont de economii in euro

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Raiffeisen Bank a lansat contul de economii Acces Plus in euro, dobanda ajungand la 3% pe an. De asemenea, varianta in lei a fost relansata cu o dobanda de pana la 9%.

In cazul produsului Acces Plus dobanda este neimpozabila si difera in functie de soldul contului. Suma minima necesara pentru deschidere este de 500 lei sau euro iar dobanda se calculeaza zilnic la soldul existent.

Incepand cu 30 octombrie 2008, dobanzile vor creste si pentru restul produselor de economisire oferite de Raiffeisen Bank.

In cazul promotiei "Top 3 dobanzi" noua rata a dobanzii porneste de la 11,5% pentru o suma cuprinsa intre 150 si 4.000 de lei si ajunge la 12,8% pentru sume ce depasesc 40.000 de lei.

Tot de la aceeasi data, banca va practica dobanzi majorate la depozitele in lei destinate persoanelor fizice.

Astfel, pentru depozitele pe transe, acestea urca astfel:
•    cu 0,25% pentru sume atrase intre 150 si 4.000 de lei
•    cu 0,5% pentru sume atrase intre  4.000 si 40.000 de lei
•    cu 0,6% pentru sume atrase peste 40.000 de lei.

In ceea ce priveste dobanzile la depozitele non-transe, acestea cresc cu 0,25 puncte procentuale indiferent de scadenta.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook