Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Raiffeisen Bank lanseaza un cont de economii in euro

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Raiffeisen Bank a lansat contul de economii Acces Plus in euro, dobanda ajungand la 3% pe an. De asemenea, varianta in lei a fost relansata cu o dobanda de pana la 9%.

In cazul produsului Acces Plus dobanda este neimpozabila si difera in functie de soldul contului. Suma minima necesara pentru deschidere este de 500 lei sau euro iar dobanda se calculeaza zilnic la soldul existent.

Incepand cu 30 octombrie 2008, dobanzile vor creste si pentru restul produselor de economisire oferite de Raiffeisen Bank.

In cazul promotiei "Top 3 dobanzi" noua rata a dobanzii porneste de la 11,5% pentru o suma cuprinsa intre 150 si 4.000 de lei si ajunge la 12,8% pentru sume ce depasesc 40.000 de lei.

Tot de la aceeasi data, banca va practica dobanzi majorate la depozitele in lei destinate persoanelor fizice.

Astfel, pentru depozitele pe transe, acestea urca astfel:
•    cu 0,25% pentru sume atrase intre 150 si 4.000 de lei
•    cu 0,5% pentru sume atrase intre  4.000 si 40.000 de lei
•    cu 0,6% pentru sume atrase peste 40.000 de lei.

In ceea ce priveste dobanzile la depozitele non-transe, acestea cresc cu 0,25 puncte procentuale indiferent de scadenta.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook