Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Raiffeisen Bank lanseaza un cont de economii in euro

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Raiffeisen Bank a lansat contul de economii Acces Plus in euro, dobanda ajungand la 3% pe an. De asemenea, varianta in lei a fost relansata cu o dobanda de pana la 9%.

In cazul produsului Acces Plus dobanda este neimpozabila si difera in functie de soldul contului. Suma minima necesara pentru deschidere este de 500 lei sau euro iar dobanda se calculeaza zilnic la soldul existent.

Incepand cu 30 octombrie 2008, dobanzile vor creste si pentru restul produselor de economisire oferite de Raiffeisen Bank.

In cazul promotiei "Top 3 dobanzi" noua rata a dobanzii porneste de la 11,5% pentru o suma cuprinsa intre 150 si 4.000 de lei si ajunge la 12,8% pentru sume ce depasesc 40.000 de lei.

Tot de la aceeasi data, banca va practica dobanzi majorate la depozitele in lei destinate persoanelor fizice.

Astfel, pentru depozitele pe transe, acestea urca astfel:
•    cu 0,25% pentru sume atrase intre 150 si 4.000 de lei
•    cu 0,5% pentru sume atrase intre  4.000 si 40.000 de lei
•    cu 0,6% pentru sume atrase peste 40.000 de lei.

In ceea ce priveste dobanzile la depozitele non-transe, acestea cresc cu 0,25 puncte procentuale indiferent de scadenta.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook