Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Romaneasca mareste dobanda la depozitele in valuta

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Romaneasca a majorat dobanda la depozitele constituite de persoanele fizice si juridice in euro si dolari. La depozitele in euro, banca plateste pana la 5,75% pe an.
 
Sumele economisite in euro sunt remunerate cu o dobanda de 4,30% pentru scadenta de 7 zile. Randamentele cresc progresiv pana la 5,75% pentru scadenta de 1 an.
 
Pentru termenele de 1 luna si 2 luni, rata dobanzii se ridica la 4,60% iar pentru scadenta de 6 luni rata dobanzii este de 5,25%.
 
Banca a majorat si dobanda oferita la depozitele in dolari, pana la 3,55% pentru scadenta de 1 an. In cazul termenului de constituire de 1 luna, rata dobanzii este de 3,25% iar pentru scadentele de 2, 3, 6 si 9 luni, dobanda oferita de banca este 3,5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook