Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Romaneasca mareste dobanda la depozitele in valuta

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Romaneasca a majorat dobanda la depozitele constituite de persoanele fizice si juridice in euro si dolari. La depozitele in euro, banca plateste pana la 5,75% pe an.
 
Sumele economisite in euro sunt remunerate cu o dobanda de 4,30% pentru scadenta de 7 zile. Randamentele cresc progresiv pana la 5,75% pentru scadenta de 1 an.
 
Pentru termenele de 1 luna si 2 luni, rata dobanzii se ridica la 4,60% iar pentru scadenta de 6 luni rata dobanzii este de 5,25%.
 
Banca a majorat si dobanda oferita la depozitele in dolari, pana la 3,55% pentru scadenta de 1 an. In cazul termenului de constituire de 1 luna, rata dobanzii este de 3,25% iar pentru scadentele de 2, 3, 6 si 9 luni, dobanda oferita de banca este 3,5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook