Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Romaneasca mareste dobanda la depozitele in valuta

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Romaneasca a majorat dobanda la depozitele constituite de persoanele fizice si juridice in euro si dolari. La depozitele in euro, banca plateste pana la 5,75% pe an.
 
Sumele economisite in euro sunt remunerate cu o dobanda de 4,30% pentru scadenta de 7 zile. Randamentele cresc progresiv pana la 5,75% pentru scadenta de 1 an.
 
Pentru termenele de 1 luna si 2 luni, rata dobanzii se ridica la 4,60% iar pentru scadenta de 6 luni rata dobanzii este de 5,25%.
 
Banca a majorat si dobanda oferita la depozitele in dolari, pana la 3,55% pentru scadenta de 1 an. In cazul termenului de constituire de 1 luna, rata dobanzii este de 3,25% iar pentru scadentele de 2, 3, 6 si 9 luni, dobanda oferita de banca este 3,5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

(P) TBI Bank si-a extins oferta de depozite

TBI Bank si-a extins oferta de produse de economisire introducand noi beneficii, precum si o noua moneda pentru constituirea depozitelor. Clientii beneficiaza de noul depozit in USD si zero taxa de administrare pentru conturile curente. Citeste mai mult

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Facebook