Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Romaneasca mareste dobanda la depozitele in valuta

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Romaneasca a majorat dobanda la depozitele constituite de persoanele fizice si juridice in euro si dolari. La depozitele in euro, banca plateste pana la 5,75% pe an.
 
Sumele economisite in euro sunt remunerate cu o dobanda de 4,30% pentru scadenta de 7 zile. Randamentele cresc progresiv pana la 5,75% pentru scadenta de 1 an.
 
Pentru termenele de 1 luna si 2 luni, rata dobanzii se ridica la 4,60% iar pentru scadenta de 6 luni rata dobanzii este de 5,25%.
 
Banca a majorat si dobanda oferita la depozitele in dolari, pana la 3,55% pentru scadenta de 1 an. In cazul termenului de constituire de 1 luna, rata dobanzii este de 3,25% iar pentru scadentele de 2, 3, 6 si 9 luni, dobanda oferita de banca este 3,5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

De ce nu cresc dobanzile la depozite?

Indicatorul Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la credite, isi reia cresterea dupa o perioada de aproximativ doua luni de acalmie, si nu da semne sa se opreasca prea curand. In aceste conditii, dobanzile la creditele in derulare vor creste cu siguranta, in timp ce deponentii se vad tot mai pagubiti. Citeste mai mult

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Facebook