Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Romaneasca mareste dobanda la depozitele in valuta

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Romaneasca a majorat dobanda la depozitele constituite de persoanele fizice si juridice in euro si dolari. La depozitele in euro, banca plateste pana la 5,75% pe an.
 
Sumele economisite in euro sunt remunerate cu o dobanda de 4,30% pentru scadenta de 7 zile. Randamentele cresc progresiv pana la 5,75% pentru scadenta de 1 an.
 
Pentru termenele de 1 luna si 2 luni, rata dobanzii se ridica la 4,60% iar pentru scadenta de 6 luni rata dobanzii este de 5,25%.
 
Banca a majorat si dobanda oferita la depozitele in dolari, pana la 3,55% pentru scadenta de 1 an. In cazul termenului de constituire de 1 luna, rata dobanzii este de 3,25% iar pentru scadentele de 2, 3, 6 si 9 luni, dobanda oferita de banca este 3,5%.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Facebook