Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC va imbunatati conditiile de creditare

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

Casa de Economii si Consemnatiuni asteapta raspunsul BNR in legatura cu noile norme de creditare. Conditiile de acces la credite vor fi imbunatatite, concomitent cu cresterea vitezei de acordare.
 
CEC a fost printre primele banci care au trimis Bancii Nationale noile norme de creditare, dupa ce banca centrala a decis sa elimine restrictiile legate de creditarea persoanelor fizice, a afirmat astazi presedintele Eugen Radulescu. El sustine ca CEC a trimis normele spre avizare Directiei Supraveghere din BNR la cateva zile dupa aparitia noului regulament de creditare in Monitorul Oficial.
 
Daca normele vor fi avizate in forma in care acestea au fost trimise de CEC, creditele CEC vor deveni mai accesibile pentru marea majoritate a clientilor. Favorizati de noile norme vor fi in special clientii cu venituri mari si cei care vor garanta imprumuturile cu ipoteci, a precizat Radulescu.
 
De asemenea, in scurt timp, si viteza de acordare a creditelor pentru populatie se va imbunatati la CEC. Pana cel mai tarziu in luna mai, va fi implementata la nivelul tuturor sucursalelor o aplicatie informatica moderna, care va permite atat evaluarea mai rapida a solicitarii de credit, cresterea vitezei de aprobare, cat si monitorizarea imprumuturilor acordate.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cum lucreaza bancile de Craciun si Anul Nou

Unitatile bancare sunt inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2016, respectiv 1 si 2 ianuarie 2017, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale. Insa si in zilele mentionate, clientii pot accesa unele servicii, prin intermediul canalelor alternative. Citeste mai mult

Deschiderea de cont migreaza dinspre offline spre online

Bancile incearca sa tina pasul cu digitalizarea, la presiunea concurentei, dar si a clientilor din ce in ce mai ocupati. Serviciile la distanta sunt tot mai apreciate si, in consecinta, bancile fac eforturi sa le promoveze. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri utilizarea unui cont creat online nu se poate face fara prezenta fizica la banca. Citeste mai mult

Facebook