Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

CEC va imbunatati conditiile de creditare

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

Casa de Economii si Consemnatiuni asteapta raspunsul BNR in legatura cu noile norme de creditare. Conditiile de acces la credite vor fi imbunatatite, concomitent cu cresterea vitezei de acordare.
 
CEC a fost printre primele banci care au trimis Bancii Nationale noile norme de creditare, dupa ce banca centrala a decis sa elimine restrictiile legate de creditarea persoanelor fizice, a afirmat astazi presedintele Eugen Radulescu. El sustine ca CEC a trimis normele spre avizare Directiei Supraveghere din BNR la cateva zile dupa aparitia noului regulament de creditare in Monitorul Oficial.
 
Daca normele vor fi avizate in forma in care acestea au fost trimise de CEC, creditele CEC vor deveni mai accesibile pentru marea majoritate a clientilor. Favorizati de noile norme vor fi in special clientii cu venituri mari si cei care vor garanta imprumuturile cu ipoteci, a precizat Radulescu.
 
De asemenea, in scurt timp, si viteza de acordare a creditelor pentru populatie se va imbunatati la CEC. Pana cel mai tarziu in luna mai, va fi implementata la nivelul tuturor sucursalelor o aplicatie informatica moderna, care va permite atat evaluarea mai rapida a solicitarii de credit, cresterea vitezei de aprobare, cat si monitorizarea imprumuturilor acordate.

Alte articole din Info banci

Info banci

Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Pana pe 8 ianuarie 2018, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va promitem ca vom reveni in forta in 2018 cu cele mai bune si mai actualizate informatii financiare! Citeste mai mult

Inca o banca greceasca iese de pe piata romaneasca

Anul 2017 a adus numeroase schimbari pe piata bancara din Romania. Chiar pe final de an, a mai fost anuntata o tranzactie pe acasta piata: Piraeus Bank Romania trece de la greci la americani, dupa ce banca mama a vandut-o fondului de investitii J.C. Flowers & Co. Citeste mai mult

Facebook