Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Concertul Madonna - motiv de phishing la Raiffeisen

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Serviciul de internet banking Raiffeisen Online este tinta unui nou atac de phishing, infractorii incercand sa pacaleasca clientii cu o tombola fictiva, ce are ca premii bilete la concertul Madonna.
 
In mailul primit, utilizatorii sunt redirectionati catre un site fantoma. Aici sunt indemnati sa-si dezvaluie datele de autentificare de la serviciul de internet banking, pentru a participa la tombola, ce ar avea ca premii bilete la concertul Madonna.
 
Mai mult, este postat pe acel site chiar si un regulament al tombolei, in incercarea de a castiga increderea potentialelor victime. Clientii Raiffeisen Bank sunt de mult timp tinta atacurilor de phishing, tentativele fiind semnalate in repetate randuri de Conso.ro. Pe site-ul oficial al bancii a fost creata o rubrica speciala de Alerte phishing pentru a atentiona clientii.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook