Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR cumpara aur la Vaslui

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

BCR a inaugurat pe 12 martie in cadrul sucursalei judetene Vaslui un punct de lucru in scopul achizitionarii de aur de la populatie si agentii economici.
 
Aceasta este a 16-a unitate din tara in cadrul careia se regaseste un astfel de birou specializat, dupa sucursala Lipscani din Bucuresti si sucursalele judetene din Arad, Pitesti, Oradea, Braila, Brasov, Cluj, Craiova, Miercurea Ciuc, Zalau, Sibiu, Suceava, Alexandria, Focsani si Targu Mures.
 
Obiectele de aur sunt achizitionate pe loc prin eliberarea numerarului in lei de la persoanele care se prezinta cu respectivele bijuterii la ghiseul de metale pretioase de la unitatea BCR autorizata.
 
BCR afiseaza zilnic, pe langa cursul valutar de la casele de schimb, si cursul de cumparare pentru aurul de 24 karate. In situatia in care clientul vinde aur cu un numar de karate inferior, suma in lei ce se elibereaza va fi corespunzatoare numarului de karate respectiv. BCR nu cumpara aur cu mai putin de 14 karate si nici alte metale sau pietre pretioase.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cum lucreaza bancile de Craciun si Anul Nou

Unitatile bancare sunt inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2016, respectiv 1 si 2 ianuarie 2017, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale. Insa si in zilele mentionate, clientii pot accesa unele servicii, prin intermediul canalelor alternative. Citeste mai mult

Deschiderea de cont migreaza dinspre offline spre online

Bancile incearca sa tina pasul cu digitalizarea, la presiunea concurentei, dar si a clientilor din ce in ce mai ocupati. Serviciile la distanta sunt tot mai apreciate si, in consecinta, bancile fac eforturi sa le promoveze. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri utilizarea unui cont creat online nu se poate face fara prezenta fizica la banca. Citeste mai mult

Facebook