Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR cumpara aur la Vaslui

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

BCR a inaugurat pe 12 martie in cadrul sucursalei judetene Vaslui un punct de lucru in scopul achizitionarii de aur de la populatie si agentii economici.
 
Aceasta este a 16-a unitate din tara in cadrul careia se regaseste un astfel de birou specializat, dupa sucursala Lipscani din Bucuresti si sucursalele judetene din Arad, Pitesti, Oradea, Braila, Brasov, Cluj, Craiova, Miercurea Ciuc, Zalau, Sibiu, Suceava, Alexandria, Focsani si Targu Mures.
 
Obiectele de aur sunt achizitionate pe loc prin eliberarea numerarului in lei de la persoanele care se prezinta cu respectivele bijuterii la ghiseul de metale pretioase de la unitatea BCR autorizata.
 
BCR afiseaza zilnic, pe langa cursul valutar de la casele de schimb, si cursul de cumparare pentru aurul de 24 karate. In situatia in care clientul vinde aur cu un numar de karate inferior, suma in lei ce se elibereaza va fi corespunzatoare numarului de karate respectiv. BCR nu cumpara aur cu mai putin de 14 karate si nici alte metale sau pietre pretioase.

Alte articole din Info banci

Info banci

Ce tranzactii se confirma pe piata bancara din Romania?

Situatie rar intalnita pe piata bancara. Banca Nationala a Romaniei (BNR) a respins tranzactia prin care OTP Bank intentiona sa preia Banca Romaneasca. Decizia nu a fost oficial explicata, insa era oarecum asteptata, avand in vedere termenul indelungat de analiza. In schimb, o alta tranzactie in derulare a primit toate aprobarile necesare. Citeste mai mult

Angajatii din banci nu vor mai fi ''premiati'' pentru planul de vanzari

Angajatii din sistemul bancar nu vor mai putea fi motivati financiar sa vanda clientilor produse si servicii cat mai multe si cat mai complexe. Prevederea este cuprinsa intr-un Ghid emis de Autoritatea Bancara Europeana (ABE) pe care trebuie sa il respecte toate institutiile aflate sub supravegherea BNR incepand din data de 13 ianuarie 2018. Citeste mai mult

Facebook