Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR cumpara aur la Vaslui

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

BCR a inaugurat pe 12 martie in cadrul sucursalei judetene Vaslui un punct de lucru in scopul achizitionarii de aur de la populatie si agentii economici.
 
Aceasta este a 16-a unitate din tara in cadrul careia se regaseste un astfel de birou specializat, dupa sucursala Lipscani din Bucuresti si sucursalele judetene din Arad, Pitesti, Oradea, Braila, Brasov, Cluj, Craiova, Miercurea Ciuc, Zalau, Sibiu, Suceava, Alexandria, Focsani si Targu Mures.
 
Obiectele de aur sunt achizitionate pe loc prin eliberarea numerarului in lei de la persoanele care se prezinta cu respectivele bijuterii la ghiseul de metale pretioase de la unitatea BCR autorizata.
 
BCR afiseaza zilnic, pe langa cursul valutar de la casele de schimb, si cursul de cumparare pentru aurul de 24 karate. In situatia in care clientul vinde aur cu un numar de karate inferior, suma in lei ce se elibereaza va fi corespunzatoare numarului de karate respectiv. BCR nu cumpara aur cu mai putin de 14 karate si nici alte metale sau pietre pretioase.

Alte articole din Info banci

Info banci

Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Pana pe 8 ianuarie 2018, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va promitem ca vom reveni in forta in 2018 cu cele mai bune si mai actualizate informatii financiare! Citeste mai mult

Inca o banca greceasca iese de pe piata romaneasca

Anul 2017 a adus numeroase schimbari pe piata bancara din Romania. Chiar pe final de an, a mai fost anuntata o tranzactie pe acasta piata: Piraeus Bank Romania trece de la greci la americani, dupa ce banca mama a vandut-o fondului de investitii J.C. Flowers & Co. Citeste mai mult

Facebook