Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR cumpara aur la Vaslui

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

BCR a inaugurat pe 12 martie in cadrul sucursalei judetene Vaslui un punct de lucru in scopul achizitionarii de aur de la populatie si agentii economici.
 
Aceasta este a 16-a unitate din tara in cadrul careia se regaseste un astfel de birou specializat, dupa sucursala Lipscani din Bucuresti si sucursalele judetene din Arad, Pitesti, Oradea, Braila, Brasov, Cluj, Craiova, Miercurea Ciuc, Zalau, Sibiu, Suceava, Alexandria, Focsani si Targu Mures.
 
Obiectele de aur sunt achizitionate pe loc prin eliberarea numerarului in lei de la persoanele care se prezinta cu respectivele bijuterii la ghiseul de metale pretioase de la unitatea BCR autorizata.
 
BCR afiseaza zilnic, pe langa cursul valutar de la casele de schimb, si cursul de cumparare pentru aurul de 24 karate. In situatia in care clientul vinde aur cu un numar de karate inferior, suma in lei ce se elibereaza va fi corespunzatoare numarului de karate respectiv. BCR nu cumpara aur cu mai putin de 14 karate si nici alte metale sau pietre pretioase.

Alte articole din Info banci

Info banci

Isarescu: Credibilitatea bancilor s-a erodat in ultimii ani

Credibilitatea bancilor in ochii clientilor s-a erodat in ultimii ani, iar numarul litigiilor in care acestea sunt implicate le afecteaza capitalul, sustine guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu. El sfatuieste bancile sa isi cultive clientii si sa inceapa educatia financiara cu omul de la ghiseu. Citeste mai mult

Romanii prefera interactiunea umana la banca

Consumatorii romani de produse si servicii financiare sunt mai reticenti decat cei din alte tari cand vine vorba de interactiunea complet digitala cu o institutie financiara. Romanii prefera in mare masura interactiunea cu un angajat al bancii si declara ca au mai mare incredere intr-o banca cu sucursale. Citeste mai mult

Facebook