Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR cumpara aur la Vaslui

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

BCR a inaugurat pe 12 martie in cadrul sucursalei judetene Vaslui un punct de lucru in scopul achizitionarii de aur de la populatie si agentii economici.
 
Aceasta este a 16-a unitate din tara in cadrul careia se regaseste un astfel de birou specializat, dupa sucursala Lipscani din Bucuresti si sucursalele judetene din Arad, Pitesti, Oradea, Braila, Brasov, Cluj, Craiova, Miercurea Ciuc, Zalau, Sibiu, Suceava, Alexandria, Focsani si Targu Mures.
 
Obiectele de aur sunt achizitionate pe loc prin eliberarea numerarului in lei de la persoanele care se prezinta cu respectivele bijuterii la ghiseul de metale pretioase de la unitatea BCR autorizata.
 
BCR afiseaza zilnic, pe langa cursul valutar de la casele de schimb, si cursul de cumparare pentru aurul de 24 karate. In situatia in care clientul vinde aur cu un numar de karate inferior, suma in lei ce se elibereaza va fi corespunzatoare numarului de karate respectiv. BCR nu cumpara aur cu mai putin de 14 karate si nici alte metale sau pietre pretioase.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cehia pregateste taxarea suplimentara a bancilor

Taxarea suplimentara a bancilor tinde sa se extinda in Europa. Autoritatile din Cehia au anuntat, recent, ca vor propune implementarea unei astfel de taxe pentru a sprijini finantarea scolilor si a infrastructurii, dar si pentru a limita scoaterea profiturilor din tara, scrie Reuters. Citeste mai mult

Romania are doi bancheri de un milion de euro

Romania a revenit in elita bancara europeana cu doi bancheri remunerati cu peste un milion de euro anual. Autoritatea Bancara Europeana (EBA) a publicat raportul anual cu castigurile in mediul bancar european, din care reiese ca doi bancheri din tara noastra au incasat, in 2015, sume care depasesc suma mentionata. Citeste mai mult

Facebook