Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

GECAD ePayment prezinta Avangate in SUA

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

GECAD ePayment va fi in acest an sponsor la Conferinta pentru Industria de Shareware din Denver, SUA. Compania propune producatorilor de shareware de pe piata americana solutia Avangate.

Avangate este o platforma de comert electronic pentru distributia de software, care include un sistem simplu si securizat de plati pe Internet, managementul produselor si vanzarilor, servicii de consultan?? si marketing pe internet.

Un plus il constituie sistemul de afiliati, precum si serviciile de optimizare pentru motoare de cautare sau serviciile de inregistrare pe site-uri de download.

?Avangate este o alternativa reala pentru solutii mult mai cunoscute de e-commmerce. Solutia noastra e usor de implementat si de utilizat si este sigura?, spune Dragos Stanescu, directorul de vanzari al companiei. GECAD ePayment este certificata 3DSecure si VeriSign.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook