Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

GECAD ePayment prezinta Avangate in SUA

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

GECAD ePayment va fi in acest an sponsor la Conferinta pentru Industria de Shareware din Denver, SUA. Compania propune producatorilor de shareware de pe piata americana solutia Avangate.

Avangate este o platforma de comert electronic pentru distributia de software, care include un sistem simplu si securizat de plati pe Internet, managementul produselor si vanzarilor, servicii de consultan?? si marketing pe internet.

Un plus il constituie sistemul de afiliati, precum si serviciile de optimizare pentru motoare de cautare sau serviciile de inregistrare pe site-uri de download.

?Avangate este o alternativa reala pentru solutii mult mai cunoscute de e-commmerce. Solutia noastra e usor de implementat si de utilizat si este sigura?, spune Dragos Stanescu, directorul de vanzari al companiei. GECAD ePayment este certificata 3DSecure si VeriSign.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook