Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cum arata un card cobranded de succes?

Autor: Alina Branescu |

Publicat in: Carduri

 

MasterCard a premiat pentru a cincea oara cele mai bune carduri co-branded din Europa. Castigatoare au fost produsele cu cele mai bune programe de fidelizare si cele care au incorporat tehnologii inovatoare, cum sunt platile contactless. Desi apar tot mai multe carduri cobranded si la noi, ele nu au reusit sa iasa in evidenta.
 
Dintre produsele comercializate de MasterCard in colaborare cu institutii financiare sau companii din diverse sectoare de activitate din Europa, numai 6 au fost desemnate castigatoare. 
 
Cardurile au fost premiate in functie de performantele vanzarilor, de facilitatile oferite si de tehnologia incorporata. S-au luat in calcul programele dezvoltate in 51 de tari europene.
 
Cardurile castigatoare au fost:
 
Lufthansa Miles & More Card din Germania, pentru cea mai buna lansare si cel mai bun program de conversie a unui card. Acesta este dotat cu tehnologia MasterCard PayPass prin care posesorii pot efectua plati contactless oriunde in lume.
Wings Card al AK Bank din Turcia, pentru cea mai buna lansare. Este o platforma de plata cu doua programe de loialitate – unul de colectare a milelor, iar altul este bazat pe chip, de rambursare de numerar. Banca a creat acest produs pentru clientii business si cei cu venituri peste medie.
 
Statoil SEB Kort din Suedia, pentru cele mai bune performante in utilizare si extindere. Cardurile Statoil ofera o serie de avantaje, de la reduceri la achizitionarea de combustibil la rambursare de numerar.
 
MBNA Manchester City din Marea Britanie pentru cea mai buna tehnologie - multiavantaj. Cardul pilot Manchester City FC MasterCard, cu tehnologia PayPass incorporata permite pe langa efectuarea platilor contactless, accesul pe stadion si stocarea datelor membrilor.
 
Bonus Trink de la Garanti Bank din Turcia pentru cea mai buna tehnologie plati. Cardul foloseste tehnologia contactless MasterCard’s PayPass, fiind o premiera pentru Turcia si Europa.
 
Cardurile Citibank EMEA pentru performantele obtinute de-a lungul intregii activitati, au fost dezvoltate in colaborare cu o varietate de jucatori importanti din industriile cheie pentru co-branding.
 
In plus, au mai fost acordate mentiuni speciale pentru:
  • Cardul de asigurari Cetelem CPP din Cehia - ofera conducatorilor auto un program de bonusuri multifunctionale.  
  • Citibank easyJet din Marea Britanie - programul rasplateste toate tranzactiile posesorilor de card, iar cele efectuate cu easyJet primesc un bonus substantial. Bonusurile pot fi valorificate automat, iar posesorii de carduri pot alege dintr-o gama larga de oferte promotionale.
  • Nordea Stockmann din Finlanda - detinatorii acestuia au posibilitatea de a opta intre o tranzactie pe debit si una pe credit, chiar la momentul efectuarii tranzactiei.  

Alte articole din Carduri

Carduri

Cum ne sunt furate datele de card

Datele personale de card pot fi furate foarte usor chiar cu ajutorul posesorilor, prin utilizarea inadecvata a telefonului mobil sau a internetului. Reprezentantul Asociatiei Nationale pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI), Toma Cimpeanu, atrage atentia acestui aspect si descrie cum are loc o frauda pe card. Citeste mai mult

Internet banking cu portia

Serviciile informatice ale bancilor creeaza tot mai de des probleme clientilor, fie ca este vorba de platile cu cardul la POS, pe internet sau serviciile de internet banking. Reclamatiile referitoare la surprizele oferite de sistem sunt tot mai numeroase, desi si anunturile bancilor cu privire la intreruperea acestora pe motiv de mentenanta abunda. Citeste mai mult

Opinii recente

de ionut florea

"ce se intimpla cu dumneavoastra? ati trecut la eliberare carduri,pt a elimina operatorul de la ghiseu. am fost azi 24. 10. 2016. si vreau sa aflu cateva ..."

Facebook

Spune-ne parerea ta despre noul Conso.ro. Te invitam sa ne trimiti sugestiile, parerile, comentariile pe care le ai in legatura cu noua forma a site-ului.