Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Sistemul informatic al Bancii Romanesti va suferi opriri temporare intre 26 si 29 noiembrie

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Banca Romaneasca va recurge la opriri temporare ale sistemului de carduri si ale retelei de ATM-uri si POS-uri ca urmare a lucrarilor de implementare a unei noi aplicatii informatice.

In conformitate cu strategia sa in domeniul IT pentru anii 2010-2011, Banca Romaneasca este in proces de implementare a unui nou sistem informatic, incepand cu 29 noiembrie 2010.

Ca urmare a lucrarilor, in perioada 26-29 noiembrie, vor avea loc intreruperi temporare pe diferite segmente, astfel:

•    cardurile de debit si credit vor fi indisponibile incepand de vineri - 26.11.2010, ora 18:00 pana luni - 29.11.2010, ora 7:00
•    reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va functiona incepand de vineri-26.11.2010, ora 18:00 si pana luni - 29.11.2010, ora 7:00.
•    nu vor putea fi efectuate tranzactii prin intermediul serviciului de internet banking in perioada 27.11.2010, ora 13:00- 29.11.2010, ora 7:00.

 “Introducerea noii aplicatii este rezultatul unui proces complex de imbunatatire a infrastructurii IT cu scopul de oferi clientilor servicii de calitate. Noua solutie IT ofera o interfata flexibila si parametrizabila, dar si o sincronizare in timp real a operatiunilor derulate”, au precizat reprezentantii Bancii Romanesti.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook