Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Sistemul informatic al Bancii Romanesti va suferi opriri temporare intre 26 si 29 noiembrie

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Banca Romaneasca va recurge la opriri temporare ale sistemului de carduri si ale retelei de ATM-uri si POS-uri ca urmare a lucrarilor de implementare a unei noi aplicatii informatice.

In conformitate cu strategia sa in domeniul IT pentru anii 2010-2011, Banca Romaneasca este in proces de implementare a unui nou sistem informatic, incepand cu 29 noiembrie 2010.

Ca urmare a lucrarilor, in perioada 26-29 noiembrie, vor avea loc intreruperi temporare pe diferite segmente, astfel:

•    cardurile de debit si credit vor fi indisponibile incepand de vineri - 26.11.2010, ora 18:00 pana luni - 29.11.2010, ora 7:00
•    reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va functiona incepand de vineri-26.11.2010, ora 18:00 si pana luni - 29.11.2010, ora 7:00.
•    nu vor putea fi efectuate tranzactii prin intermediul serviciului de internet banking in perioada 27.11.2010, ora 13:00- 29.11.2010, ora 7:00.

 “Introducerea noii aplicatii este rezultatul unui proces complex de imbunatatire a infrastructurii IT cu scopul de oferi clientilor servicii de calitate. Noua solutie IT ofera o interfata flexibila si parametrizabila, dar si o sincronizare in timp real a operatiunilor derulate”, au precizat reprezentantii Bancii Romanesti.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook