Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus ofera reduceri de cost la pachetul de cont curent pentru studenti

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Piraeus Bank a pus la punct un pachet de servicii atasate contului curent, destinat studentilor. Banca ofera costuri reduse si beneficii suplimentare fata de oferta standard pentru populatie.

Studentii care aleg sa isi deschida un cont curent la Piraeus Bank beneficiaza de zero comision de administrare lunara si isi pot deschide un card de debit pentru care nu platesc comision de retragere numerar de la ATM-urile bancii si nici comision de gestiune.

De asemenea, serviciul de online banking nu implica costuri lunare sau anuale iar studentii nu trebuie sa depuna garantie pentru dispozitivul token primit.

In cazul in care doresc sa economiseasca, studentii au posibilitatea de a primi dobanzi cu 0,25 puncte procentuale peste nivelul standard practicat de banca la depozite iar pentru detinerile din contul de economii studentii sunt remunerati cu o dobanda de 6,75%, indiferent de suma depusa.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook