Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus ofera reduceri de cost la pachetul de cont curent pentru studenti

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Piraeus Bank a pus la punct un pachet de servicii atasate contului curent, destinat studentilor. Banca ofera costuri reduse si beneficii suplimentare fata de oferta standard pentru populatie.

Studentii care aleg sa isi deschida un cont curent la Piraeus Bank beneficiaza de zero comision de administrare lunara si isi pot deschide un card de debit pentru care nu platesc comision de retragere numerar de la ATM-urile bancii si nici comision de gestiune.

De asemenea, serviciul de online banking nu implica costuri lunare sau anuale iar studentii nu trebuie sa depuna garantie pentru dispozitivul token primit.

In cazul in care doresc sa economiseasca, studentii au posibilitatea de a primi dobanzi cu 0,25 puncte procentuale peste nivelul standard practicat de banca la depozite iar pentru detinerile din contul de economii studentii sunt remunerati cu o dobanda de 6,75%, indiferent de suma depusa.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook