Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus ofera reduceri de cost la pachetul de cont curent pentru studenti

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Piraeus Bank a pus la punct un pachet de servicii atasate contului curent, destinat studentilor. Banca ofera costuri reduse si beneficii suplimentare fata de oferta standard pentru populatie.

Studentii care aleg sa isi deschida un cont curent la Piraeus Bank beneficiaza de zero comision de administrare lunara si isi pot deschide un card de debit pentru care nu platesc comision de retragere numerar de la ATM-urile bancii si nici comision de gestiune.

De asemenea, serviciul de online banking nu implica costuri lunare sau anuale iar studentii nu trebuie sa depuna garantie pentru dispozitivul token primit.

In cazul in care doresc sa economiseasca, studentii au posibilitatea de a primi dobanzi cu 0,25 puncte procentuale peste nivelul standard practicat de banca la depozite iar pentru detinerile din contul de economii studentii sunt remunerati cu o dobanda de 6,75%, indiferent de suma depusa.

Alte articole din Carduri

Carduri

Piata unica digitala stimuleaza comertul online transfrontalier. Cum putem face plati?

Comertul electronic transfrontalier va lua amploare in urma acordului politic la care au ajuns recent Parlamentul European, Consiliul si Comisia de a pune capat geoblocarii nejustificate pentru consumatorii care doresc sa achizitioneze produse sau servicii online in interiorul UE. Citeste mai mult

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

Facebook