Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus ofera reduceri de cost la pachetul de cont curent pentru studenti

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Piraeus Bank a pus la punct un pachet de servicii atasate contului curent, destinat studentilor. Banca ofera costuri reduse si beneficii suplimentare fata de oferta standard pentru populatie.

Studentii care aleg sa isi deschida un cont curent la Piraeus Bank beneficiaza de zero comision de administrare lunara si isi pot deschide un card de debit pentru care nu platesc comision de retragere numerar de la ATM-urile bancii si nici comision de gestiune.

De asemenea, serviciul de online banking nu implica costuri lunare sau anuale iar studentii nu trebuie sa depuna garantie pentru dispozitivul token primit.

In cazul in care doresc sa economiseasca, studentii au posibilitatea de a primi dobanzi cu 0,25 puncte procentuale peste nivelul standard practicat de banca la depozite iar pentru detinerile din contul de economii studentii sunt remunerati cu o dobanda de 6,75%, indiferent de suma depusa.

Alte articole din Carduri

Carduri

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

ANPC considera ilegal un comision platit frecvent de consumatori

Multe banci percep comisioane usturatoare pentru retragerea de numerar de pe cardurile de credit, desi ANPC sustine ca OUG 50/2010 le interzice in mod expres. Practica a fost sanctionata de curand de ANPC, insa doar in cazul CEC Bank. Ramane de vazut ce se va intampla in cazul celorlalte banci care percep consumatorilor aceste comisioane. Citeste mai mult

Facebook