Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Emporiki Bank intrerupe sistemul de carduri vineri noapte

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In noaptea de vineri spre sambata, sistemul de carduri si serviciul de internet banking ale Emporiki Bank nu vor fi disponibile temporar.

Incepand de la ora 1:00 noaptea pana sambata, la ora 7:00 dimineata, cardurile emise de Emporiki Bank si ATM-urile bancii nu vor fi functionale.

In acest interval orar nu va putea fi accesat nici serviciul de internet banking al bancii.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook