Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Emporiki Bank intrerupe sistemul de carduri vineri noapte

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In noaptea de vineri spre sambata, sistemul de carduri si serviciul de internet banking ale Emporiki Bank nu vor fi disponibile temporar.

Incepand de la ora 1:00 noaptea pana sambata, la ora 7:00 dimineata, cardurile emise de Emporiki Bank si ATM-urile bancii nu vor fi functionale.

In acest interval orar nu va putea fi accesat nici serviciul de internet banking al bancii.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook