Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile contactless incep sa fie acceptate si la cinema

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Persoanele care detin carduri contactless le pot utiliza pentru achizitia de bilete la cel mai mare cinema din tara, deschis in complexul Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Plata biletelor este mai rapida prin tehnologia contactless, deoarece cardul nu mai trebuie trecut prin POS, ci doar apropiat foarte mult de cititorul de la casa de marcat.

Tranzactia se deruleaza repede, fara ca utilizatorul sa inmaneze cardul vanzatorului, iar pentru sume sub 100 lei nu se solicita introducerea codului PIN.

“Studiile arata ca una dintre cele mai populare destinatii de divertisment si petrecere a timpului liber este cinematograful. Acceptarea cardurilor MasterCard si Maestro PayPass va conduce la o fluidizare a traficului la casa de bilete, ceea ce inseamna un acces mai rapid si comod in sala pentru spectatori”, afirma Denisa Mateescu, director general pentru Romania si Regiunea Balcanilor la MasterCard Europe.

Alte articole din Carduri

Carduri

Visa lanseaza o platforma de plati pentru companiile din Europa

Visa lanseaza in Europa serviciul Visa Direct, o platforma de plati in timp real care permite companiilor sa initieze plati, cum ar fi despagubirile pe polite de asigurare, precum si platile de la persoana la persoana. Citeste mai mult

Cum sa nu cazi in plasa capcanelor online

Consumatorii europeni sunt din ce in ce mai expusi in online la anunturi invazive si inselatoare. Prin urmare, este important sa fii foarte atent si circumspect atunci cand vine vorba de oferte mult prea bune pentru a fi adevarate, astfel incat sa nu ajungi sa platesti pentru bunuri sau abonamente la servicii de care nu ai nevoie. Citeste mai mult

Facebook