Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile contactless incep sa fie acceptate si la cinema

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Persoanele care detin carduri contactless le pot utiliza pentru achizitia de bilete la cel mai mare cinema din tara, deschis in complexul Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Plata biletelor este mai rapida prin tehnologia contactless, deoarece cardul nu mai trebuie trecut prin POS, ci doar apropiat foarte mult de cititorul de la casa de marcat.

Tranzactia se deruleaza repede, fara ca utilizatorul sa inmaneze cardul vanzatorului, iar pentru sume sub 100 lei nu se solicita introducerea codului PIN.

“Studiile arata ca una dintre cele mai populare destinatii de divertisment si petrecere a timpului liber este cinematograful. Acceptarea cardurilor MasterCard si Maestro PayPass va conduce la o fluidizare a traficului la casa de bilete, ceea ce inseamna un acces mai rapid si comod in sala pentru spectatori”, afirma Denisa Mateescu, director general pentru Romania si Regiunea Balcanilor la MasterCard Europe.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook