Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile contactless incep sa fie acceptate si la cinema

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Persoanele care detin carduri contactless le pot utiliza pentru achizitia de bilete la cel mai mare cinema din tara, deschis in complexul Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Plata biletelor este mai rapida prin tehnologia contactless, deoarece cardul nu mai trebuie trecut prin POS, ci doar apropiat foarte mult de cititorul de la casa de marcat.

Tranzactia se deruleaza repede, fara ca utilizatorul sa inmaneze cardul vanzatorului, iar pentru sume sub 100 lei nu se solicita introducerea codului PIN.

“Studiile arata ca una dintre cele mai populare destinatii de divertisment si petrecere a timpului liber este cinematograful. Acceptarea cardurilor MasterCard si Maestro PayPass va conduce la o fluidizare a traficului la casa de bilete, ceea ce inseamna un acces mai rapid si comod in sala pentru spectatori”, afirma Denisa Mateescu, director general pentru Romania si Regiunea Balcanilor la MasterCard Europe.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook