Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile BRD nu vor putea fi utilizate marti noaptea

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Cardurile emise de BRD nu vor putea fi utilizate marti noaptea, din cauza unor lucrari de mentenanta desfasurate la nivelul sistemului informatic.

Banca va opri sistemul informatic in intervalul 19 octombrie, ora 22.55 - 20 octombrie, ora 07.50, cand cardurile nu vor putea fi utilizate.

BRD are 2,2 milioane de carduri valide si opereaza o retea de aproximativ 1.500 de ATM-uri si peste 20.000 POS-uri.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook