Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR a virat 2,45 milioane lei in contul utilizatorilor de carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Clientii BCR care si-au utilizat cardurile pentru plata la comercianti, inclusiv pe internet, in perioada 9 aprilie - 5 iulie au primit in conturi un total 2,45 milioane lei.

BCR isi rasplateste clientii care folosesc cardurile cu puncte de loialitate ce se transforma ulterior in sume returnate pe card. Pentru cardurile de debit, clientii BCR acumuleaza 1 punct la fiecare 2 lei cheltuiti, iar pentru cardurile de credit cate 1 punct la fiecare 1 leu utilizat.

Valoarea unui punct este de 0,006 lei sau 0,006 euro sau dolari pentru conturile in valuta. Punctele aferente tranzactiilor se inregistreaza cu fiecare plata efectuata si sunt returnate clientilor in conturi trimestrial.

Suma platita pentru trimestrul 2 este aproape dubla fata de valoarea returnata in trimestrul anterior, de 1,1 milioane lei.

De asemenea, comparativ cu perioada similara a anului trecut, in iunie 2010 numarul de tranzactii efectuate cu cardurile BCR direct la comercianti a crescut cu 33%, iar volumul tranzactionat, a crescut cu 26%.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook