Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR a virat 2,45 milioane lei in contul utilizatorilor de carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Clientii BCR care si-au utilizat cardurile pentru plata la comercianti, inclusiv pe internet, in perioada 9 aprilie - 5 iulie au primit in conturi un total 2,45 milioane lei.

BCR isi rasplateste clientii care folosesc cardurile cu puncte de loialitate ce se transforma ulterior in sume returnate pe card. Pentru cardurile de debit, clientii BCR acumuleaza 1 punct la fiecare 2 lei cheltuiti, iar pentru cardurile de credit cate 1 punct la fiecare 1 leu utilizat.

Valoarea unui punct este de 0,006 lei sau 0,006 euro sau dolari pentru conturile in valuta. Punctele aferente tranzactiilor se inregistreaza cu fiecare plata efectuata si sunt returnate clientilor in conturi trimestrial.

Suma platita pentru trimestrul 2 este aproape dubla fata de valoarea returnata in trimestrul anterior, de 1,1 milioane lei.

De asemenea, comparativ cu perioada similara a anului trecut, in iunie 2010 numarul de tranzactii efectuate cu cardurile BCR direct la comercianti a crescut cu 33%, iar volumul tranzactionat, a crescut cu 26%.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook