Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii

Bank Leumi

Bank Leumi

Bank Leumi a intrat pe piata din Romania in 2006, prin preluarea Eurom Bank. Actionarul principal al bancii este grupul israelian Leumi, care detine 99% din capitalul social al filialei locale.

Bank Leumi - sediul central
B-dul Aviatorilor nr. 45,
sector 1, Bucuresti
Email: office@leumi.ro
Web: www.leumi.ro

Informatii utile

Call Center: 021 206 70 53

  • Credite Bank Leumi
  • Depozite Bank Leumi

Vocea clientului

Opinii recente Schimb valutar

de Cetatean Roman

"Am schimbat valuta la doua dintre filialele acestei banci (orase diferite). Angajatii Leumi mi s-au parut respectuosi insa in Ploiesti personalul bancii a fost mai amabil decat cel de la Bucuresti, unde mi s-au oferit la schimb bancnote destul de uzate (personal, le-as fi retras din circulatie, ca fiind banca, nu le-as fi reintrodus din indiferent de motive). In rest, birocratia obisnuita din tara..."

1 opinii 3.25

Transparenta costurilor

3

Timpul de asteptare

3

Functionarii institutiei financiare

4

Procedura de lucru

3

Articole

Bank Leumi

Linie de credit pe 3 ani pentru IMM-uri

Bancile au inceput sa relaxeze conditiile de acordare a creditelor pentru IMM-uri, atat prin prelungirea termenelor de acordare cat si prin optimizarea procesului de analiza a dosarelor.

Bank Leumi intra in Prima Casa 4 cu un plafon de 7,2 milioane euro

Bank Leumi a semnat cu Fondul de Garantare conventia de participare in cadrul etapei a patra a programului Prima Casa. Plafonul disponibil este de 7,2 milioane euro.

Bank Leumi ofera reduceri clientilor care isi tiparesc singuri ordinele de plata

Clientii Bank Leumi care isi completeaza si tiparesc singuri ordinele de plata, prin serviciul OP Link lansat recent de banca, beneficiaza de 15% reducere la comisioanele aferente platilor in lei.

Bank Leumi a redus cu pana la 2 procente marja de dobanda la credite

Creditele garantate cu ipoteca si cele auto oferite de Bank Leumi in lei sau euro au marje de dobanda cu pana la 2 procente mai scazute. In acelasi timp banca a majorat comisionul de analiza dosar.

Bank Leumi deschide o noua unitate in Iasi

Bank Leumi a inaugurat operational la Iasi cea de-a 6-a noua unitate a bancii in 2008. Agentia este situata pe Soseaua Pacurari nr. 145 si este a doua unitate a bancii deschisa in capitala Moldovei.

Bank Leumi remunereaza mai bine depozitele la termen

Noile valori ale dobanzilor practicate de Bank Leumi pentru depozitele constituite de populatie ajung la 11,5% la lei si 5,25% la euro, in cazul scadentei de 12 luni.

Facebook